Blanka Deví Milevová

Voda: Alla Svirinskaja Zdroj : Tajemství energie

Voda jako stabilizátor energie a prostředek k očíštění.

Po staletí lidé používali vodu nejen proto, aby se omyli, ale aby se také duševně a duchovně očistili..léčivý a posilující účinek vody je znám celá tisíciletí. Z toho důvodu hraje voda stěžejní úlohu při mnoha kultovních, zázračných a léčivých procedurách.. Ponoření těla do vody se stalo součástí babtistického rituálu symbolizujícího sejmutí Adamova hříchu, Islámzase aktem omytí před modlitbou demonstruje touhu věřícího stanout před Bohem čistý. Mnoho chrámů a klášterů v Rusku bylo vybudováno v těsném sousedství řek,jezera, řeky a prameny mají jedinečnou schopnost odplavit bolest,lítost a strach.

Ne nadarmo trvá dlouhodobý zájem o vodu a není náhoda, že její vlastnosti jsou dnes pod přísnou kontrolou. Nejdůležitější vlastnost vody je schopnost určitý čas udržet a zachovat infrastrukturní změny. Zní to možná složitě, ale vysvětlení je prosté - voda má pamět. Na základě této teorie, která je dosud předmětem vědeckých diskuzí a souvisí s homeopatií, neobsahují homeopatika ani jednu molekulu původní látky a místo ní nesou tzv. paměť, čili energetický otisk této látky. Květinová terapie a terapie pracující s drahými kameny vycházejí ze stejného principu.

Voda si dokáže zapamatovat účinky elektromagnetického záření, což je velice důležitá skutečnost. Ve 30.letech minulého století objevil italský badatel Giorgio Piccandi (1895-1972) souvislost mezi sluneční aktivitou a některými parametry kvality vody, působením slunce získává voda jiné vibrace a je víc nabitá energií. Brzy bylo zřejmé, že si voda pamatuje nejen účinek všech druhů elektromagnetického záření, ale také púsobení technických vibrací, ultrazvuku, slabého elektrického proudu a dalších. Ruští léčitelé už celá staletí vodu zaříkávají, aby jí dodali energii a mohli ji použít pro léčebné účely.

Rovněž jogíni zkoumají zázračné vlastnosti vody. Podle nich voda obsahuje velké množství vesmírné energie prány. Část jí tělo absorbuje v podobě přijatých tekutin, nebo během koupele - zejména když si potřebujeme dobít energii. Proto také když máte žízeň, nejde jen o nedostatek tekutiny jako takové, nýbrž rovněž o potřebu absorbovat energetickou složku, která je ve vodě obsažena. Sklenice vody vypitá ve vhodný okamžik dodá tělu sílu a pozvedne jeho výkonnost. Vzpomeňte si na to až se zase budete cítit zesláblí - -sklenice vody vás okamžitě postaví na nohy. Abyste toho však dosáhli, musíte jí pít pomalu, po malých doušcích, a vždy jí pár vteřin v ústech podržet,než jí polknete.

Této schopnosti vody - znovu v těle nastolit energetickou rovnováhu - využíváme podvědomě takřka neustále, aniž bychom si to uvědomovali. Pokud se například udělá někomu náhlé mdlo, je naší první reakcí nabídnout mu sklenici vody, přičemž dbáme na to, aby jí pil pomalu a po malých doušcích. Rovněž je známo, že pokud byl někdo sexuálně zneužit anebo naopak trpí výčitkami, že měl s někým intimní poměr, má silnou potřebu strávit hodně času ve sprše - téměř v meditativním stavu, podobajícím se tranzu - - a smýt ze sebe energii osoby, která narušila jeho prostor.

Mnozí utrácíme spoustu peněz za křišťál, abychom s jeho pomocí pročistili a uvedli do rovnováhy vlastní energii, avšak zapomínáme, že nejmocnějším krystalem, který je vždy po ruce je právě voda. Cože, říkáte si, voda že je krystal? Možná vás to překvapí, ale je to tak. Když se mikroskopem podíváte na molekulu vody, zjistíte že vypadá jako veliký kruh (kyslík) se dvěma menšími kruhy (vodík), něco jako uši Mickey Mouse. Molekuly vody mají tendenci spojovat se s ostatními molekulami vody ( a vytvářet tzv.vodové můstky), a tak se voda skládá z miliónů drobounkých struktur podobných krystalu. Vlastně platí, že čím víc je struktura krystalická, tím je voda zdravější a obsahuje víc energie. Díky různým seskupením je voda schopna uchovávat informace. Vědci mají za to, že existuje přinejmenším šestatřicet druhů vody s rozdílnou kombinací vodíku a kyslíku - v praxi to znamená, že popisovat vodu jako H2 O je příliš zjednodušující.

Naučíte-li se vodu denně používat pro dosažení vnitřní energetické rovnováhy, pročistíte si energii a zároveň zvýšíte energetické hladiny v těle.

Tekoucí voda nepřetržitě vstřebává energii z vesmíru a odevzdává jí okolnímu prostředí. Čím rychlejší je vodní tok, tím větší je energetické pole, jež jej obklopuje.

Existují však vodní nádrže, které energii odnímají - jsou to rybníky a jezera, zejména pokud je v nich napadané listí, větve a další nánosy odpadu, Ty fungují jako energetičtí upíři. proto také když přemýšlíte nad místem k odpočinku, meditaci či vnitřnímu dobití, dejte na mou radu a nechoďte nikam, kde je poblíž stojatá voda. Je dobré vyhnout se fotografiím, malbám či jiným vyobrazením stojaté vody s přebujelou vegetací, neboť i ty mohou na auru působit negativně.

Je jasné, že v běžném životě pokaždé nenarazíte na zurčící potůček plný energie. I tak, ale vždy existuje způsob, jak mít z vodní síly prospěch. proto vám nabízím následující energetické cvičení, jehož hlavním nástrojem je vod. Je to cvičení na odstraňování negativní energie. Více v knížce: Tajemství energie


Stejně jako proudí voda v přírodě by měla proudit i naše lymfa. Pod rukama je to cítit. Je na nás jestli je to stále proudící potůček plný energie, nebo stojatá voda jak bažina kde se nic nehýbe.......Pod rukama při masážích je to cítit a je to rozdíl. Masírovat člověka kde energie proudí, nebo je tam 
stagnace-stojatá voda.

Magie ženského tance
Celostní pohybový trénink zaměřený na ženskou eleganci, zdraví,
taneční dovednosti a zdravou psychiku, esenciální pohyby pro rozvoj ženství a vnitřní síly
Víkendový kurz plný naplňujících zážitků.


Články

Blanka Deví Milevová

Blanka Deví Milevová

Mohendžodáro, masáže, meditace, Metoda 3x3, Více


Blanka Deví Milevová

Blanka Deví Milevová

Masáže, Mohenžodáro, Metoda 3x3 Více


   

Pravidelné kurzy

Od.4.10. 2023 pravidelně každou středu od 18h. Mohendžodáro je tajemné, ozdravné , zkrášlující a omlazující cvičení, které je určeno ženám všech věkových kategorií. Aktivuje energii pánevního dna a skrze ženské orgány a srdce ji rozvádí do celého těla,které pak posiluje a harmonizuje. Je to ucelený systém tantrické jogy výhradně pro ženy,který vychází z moudré tradice tantry. Nositelkou tohoto umění v Evropě je Mudr. Monika Síčová. Zmenšení problémů s bolestivou menstruací a inkontinencí,posílení svalů pánevního dna,navrácení pružnosti a prokrvení,zmenšení rizika opakovaných zánětů a výtoků. Rozvádění energie do celého těla.Odbourávání bloků na těle i na duši. Pravidelné praktikování MOHENDŽODÁRO má řadu léčivých, omlazujících a zkrášlujících účinků. Harmonizuje hormonální systém, ozdravuje oslabené pánevní dno a ženské orgány, posiluje dráhu ledvin. Celkově navyšuje sexuální energii a vědomě ji rozvádí po těle. Pomůže Vám těšit se z přirozené sexuality a navrátit dynamiku mládí a pocit svěžesti.

Kulturní centrum 12, Praha 4, Modřany, Jordana Jovkova 3427/20, 18h. - 20h.

Zobrazit detail

Individuální sezení . Čas a den dle předchozí domluvy

Praha 5 Ostrovského 253, Kdykoli dle domluvy

Zobrazit detail